Bag & om siden

Manden bag siden.

Jeg hedder Erik Kusk Larsen.


Er født i julen 1957. Så lang tid jeg kan huske, har jeg været med min far ude at fiske i Limfjorden, ud fra Staun, som ligger vest  for Nibe.

                                                   

Han fiskede både med pæleruser og lidt garn.                                       

 

Da jeg var 7 år gamle, begyndte jeg sammen med kammeraterne fra byen at ro rundt omkring i vores gl. træ jolle.

 


Med tiden begyndte jeg selv med jollefiskei med ruser og garn, samt at mede i fjorden og sætte ålekroge i de lokale bække.

 

Den gl. træ jolle blev med tiden udskiftet med en Poca 16. Den næsten nye 7,5 hk. påhængs motor fra træ jollen blev sat på, senere en 20 hk. Og så en 30 hk.

 

Midt i firserne begyndte jeg at fiske ud for Øster Hurup, med ret gode fangster.

Sidst i firserne begyndt jeg at fiske på Vesterhavet.


I 1999 fik jeg bygget en Norma 550, i dag med en Selva DORADO 60XSR EFI.


Herefter har pilke fiskeriet været i højsædet


Jeg kan godt li` at fange store fisk, men det primære fiskeri er efter fine spise fisk,

Så jeg smider ikke fanget fisk ud, med mindre at de er fredet. Undermålere eller er for magre.


Jeg har bla. været i Kroatien, hvor jeg har været ude med en lokal fisker og lære at fange blæksprutter.


Mit fiskeri i dag forgår øst fra Mariager fjord op omkring Skagen ned til Klitmøller.

Jeg vil prøve at fiske efter andre arter som f.eks. ørreder, Blæksprutter mm.

 

Jeg startede Løkken småbåds træf i 2008, Hals småbådstræf i 2010, som nu er blevet omdøbt til Hou småbådstræf og flyttet til Hou nord for Hals, og til sidst

og ikke mindst Strandby træffet i 2012, hvor det er de lokale kræfter der arrangere alt det praktiske ved træffet, og det skal siges det gør det rigtig godt.


Jeg går ikke op i hvad man fisker med, det er op til en selv, men det er oplevelsen ved fiskeriet det kommer an på, det er det der giver livskvalitet

Knæk & Bræk

Erik Kusk Larsen


Om siden

Smaabaadsfiskeri.dk er en hjemmeside som indeholder en masse informationer om småbådsfiskeri hovedsageligt på havet.

 

På siden finder du alt om småbådsfiskeri fra det tidspunkt hvor du har bestemt dig for at investere i en båd, til hvordan du kan tilberede dine fisk og alt det imellem omfattende fisketips, tips og tricks til småbåds fiskeren.


Du vil også kunne finde en række vejledninger om hvordan du kan bygge din egen røgeovn og røge de fisk som du har fanget.


Smaabaadsfiskeri.dk arrangerer i løbet af året en række træf for småbådsfiskere, hvor der er mulighed for at møde andre fiskere med samme passion som en selv, nemlig ”Fiskeri fra småbåd” samt at skabe en række nye kontakter & venskaber.


Smaabaadsfiskeri.dk

Er ikke en småbådsklub, og der er derfor INGEN kontinent at betale!!!


Domæne navnet ”smaabaadsfiskeri.dk” blev købt den 6. januar 2010 og midt i marts samme år var siden en realitet. Siden er blevet rigtigt godt modtaget og er med tiden blevet en side med mange brugere hver dag.


En stor del af sidens værdi skabes af brugere, som med indsendte fangstrapporter, fiske- og røgeopskrifter, tips og tricks osv. er med til løbende at skabe indholdet på siden. Mange tak for det.

Og husk: Siden udbygges fortsat, og alle indlæg fra hele landet modtages med stor interesse.

God fornøjelse i din færden på siden, jeg mener selv her er mange timers interessant læsning.

Face book

Er vi også på med samme navn som hjemmesiden "smaabaadsfiskeri.dk"

Der er en rigtig god aktivitet  der, men rigtig mang gode indlæg, se selv efter her

Copyright

Indholdet på denne webside - (tekst, design, layout ,foto og video mm) tilhører www.smaabaadsfiskeri.dk, og er beskyttet af loven om ophavsret.

 

Indholdet stilles udelukkende til rådighed for visning og læsning, og må ikke kopieres eller publiceres på nogen måde (hverken digitale eller trykte medier) uden forudgående skriftlig tilladelse fra www.smaabaadsfiskeri.dk


Ansvarsfraskrivelse

Denne hjemmeside er lavet i overensstemmelse med dansk ret. Brug af eller browsing på denne hjemmeside sker på egen risiko.

 

Smaabaadsfiskeri.dk garanterer ikke, at den software, der anvendes til denne hjemmeside, indlæg. diverse filer eller andre tjenester, der stilles til rådighed ved hjælp af denne hjemmeside, er fejlfrie, eller at de vil kunne bruges uden afbrydelser. Smaabaadsfiskeri.dk er omhyggelig med at anvende korrekte og ajourførte oplysninger på hjemmesiden., garanterer ikke for nøjagtigheden, rækkefølgen, eller fuldstændigheden af indholdet på denne hjemmeside og kan ophøre med at drive hjemmesiden uden forudgående varsel.

 

Oplysningerne på denne hjemmeside er alene beregnet til almen orientering.


Alt tekst og billeder som bliver sendt til brug på hjemmesiden. har smaabaadsfiskeri.dk fuld råderet/brugsret over. og det kan ikke tilbagekaldes.

 

Denne hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider, som drives af tredjemand. Disse links er alene ment som en service til dig.

 

Smaabaadsfiskeri.dk frasiger sig enhver kontrol over, forbindelse med eller billigelse af hjemmesider, som denne hjemmeside er linket til.

 

Smaabaadsfiskeri.dk frasiger sig ethvert ansvar for tab, skade, krav, erstatningsansvar eller skadeserstatning af enhver art som resultat af adgang til, brug af indholdet på denne hjemmeside eller på tredjemands hjemmesider, som er direkte eller indirekte tilgængelig via denne hjemmeside, eller hændelser/uheld og lign. der sker til vores arrangementer.

Disse Vilkår og indholdet på denne hjemmeside reguleres udelukkende af dansk ret uden hensyntagen til uoverensstemmelser mellem lovregler. Enhver strid, som opstår som følge af eller i forbindelse med disse Vilkår og Beskyttelse af Persondata, vil, hvis der ikke kan opnås en mindelig ordning, alene blive afgjort af de danske domstole i Danmark.

Præmie politik

Alle præmier over 200 kr. Er skattepligtige.

Du er selv ansvarlig for at indberette gevinsten til skat og betale evt skat af præmien du vinder ved vores arrangementer.

smaabaadsfiskeri.dk og dens sponsere har ingen ansvar for at oplyse eller betale skatten af præmien.